Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Benter Invest s.r.o.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Jméno kontaktní osoby Dominik Jirout
Kontaktní e-mail dominik.jirout@benter.cz
Kontaktní telefon 778757834
Sídlo Česká republika
Kategorie Bankovnictví, pojišťovnictví a finanční služby
Kontaktní telefon 778757834
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Jsme společnost s tradicemi a mnoha pobočkami v České republice. Naše široká škála aktivit zahrnuje také finanční služby. Díky spolupráci s nejlepšími evropskými a globálními makléři jsme vytvořili největší prodejní kancelář v Ostravě. Naši lidé jsou charakterizováni dynamikou a energií, kterou se navzájem ovlivňují, což vytváří jedinečnou atmosféru práce.

Nacházíme se v kancelářské budově Nordica v centru Ostravy

- skvělý přístup z dálnice

- bezproblémové parkování

poblíž hlavního nádraží a ostravské Stodolní, kde každých 10 minut jezdí vlaky z Českého Těšína, Frýdku-Místku, Třince nebo Opavy

Pro nováčky na této pozici zajistíme plnou přípravu na práci (rozsah školení od A do Z), přátelskou atmosféru ( pomoc s dopravou do práce ) a především výdělek ( fix + provize + bonusy ) na západoevropské úrovni!

Prodáváme finanční nástroje již více než 20 let a během této doby jsme otevřeli více než 50 kanceláří po celém světě. Důležité je, že každý projekt od začátku vytváří naši zaměstnanci, kteří začali od samého počátku!

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.