Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Pharmos, a.s.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky http://www.pharmos.cz/
Jméno kontaktní osoby Anetta Švomová
Kontaktní e-mail anetta.svomova@pharmos.cz
Kontaktní telefon 736 521 468
Ulice Hudcova 72
Sídlo Brno, Brno, Jihomoravský kraj, Česká republika, 62100
Kategorie Farmacie
Kontaktní telefon 736 521 468
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Smyslem založení akciové společnosti Česká lékárnická, a.s., PHARMOS, a.s. a dalších dceřiných společností bylo vytvoření lékárnického velkoobchodu, který by zajišťoval jeho zakladatelům, svobodně podnikajícím lékárníkům, dlouhodobě stabilní podnikatelské prostředí. Takto vzniklý velkoobchodní řetězec nyní poskytuje své služby v oblasti distribuce léčiv většině lékáren po celém území naší republiky. Ve spolupráci s dalšími firmami a oborovými organizacemi se tak stal nepostradatelným prvkem jak v obchodním, tak společenském životě našich lékárníků.

Společnost PHARMOS, a.s. získala v září roku 2005 certifikát ISO 9001. V září roku 2008 prošla úspěšně recertifikačním auditem, který stejně tak jako certifikační audit provedla renomovaná certifikační firma Bureau Veritas Certification. Získáním certifikátu ISO 9001 a jeho úspěšným obhájením naše společnost dokazuje svým zákazníkům, že pracuje dle mezinárodních norem jakosti, uplatňuje proces neustálého zlepšování a dbá především na spokojenost zákazníka.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.