Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Starke Jobs Bautzen
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky https://prace.starke-jobs.com/
Jméno kontaktní osoby Evzen Starke
Kontaktní e-mail bautzen@starke-jobs.com
Kontaktní telefon 734276906
Ulice Schliebenstraße 18
Sídlo Bautzen, Germany/Sachsen, Česká republika, 02625
Kategorie Personalistika a lidské zdroje
Kontaktní telefon 734276906
Kontaktní fax
Velikost firmy Starke Jobs Bautzen
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Pracovní agentura Starke Jobs je dlouhodobě stálým, spolehlivým a vyhledávaným dodavatelem pracovního personálu pro společnosti v oblasti Saska. Starke Jobs je specialistou na zaměstnávání pracovníků na denní dojíždění z blízkého okolí.

Práce na denní dojíždění

Proto Starke Jobs hledá neustále nové uchazeče o práci z příhraničních oblastí a měst, jakou jsou například Rumburk, Děčín, Ústí nad Labem, Teplice, Most, Chomutov, Klášterec nad Ohří, Perštejn, Ostrov, Karlovy Vary, Nejdek a další…

Většina pracovních nabídek je hned za hranicemi v krátké dojezdové vzdálenosti. Jsme rádi, že díky práci hned za hranicemi můžeme lidem nabídnout komfort v podobě německé pracovní smlouvy a všech sociálních výhod, které Německo nabízí.

Naši zaměstnanci pracují ve známých mezinárodních společnostech, které produkují výrobky většinou pro automobilový průmysl. Zvláštní zřetel je pak věnován jejich integraci našich zaměstnanců a perfektnímu začlenění do stávajícího schematu výrobního procesu.

Abychom se vyhnuli nerovnostem v odměňování, zajišťuje náš vlastní tarifní systém a vyplácení oborového příplatku, který je založen na platu srovnatelného zaměstnance na dané pozici, spravedlivé odměňování našich kolegů.

Hledáme pracovníky a odborníky z různých oborů a profesí. Uplatnění u nás najde zkušený elektrikář, svářeč, řidič vzv, pekař, prodavač, skladník, kuchař, číšník či servírka, operátor výroby, instalatér, malíř, lakýrník, truhlář, řidič kamionu a mnoho dalších…

Nabízíme férovou práci, férové odměňování, férové jednání.

Našim zaměstnancům pomáháme při řešení byrokratických úkonů, podporujeme je při jednání s německými úřady, nebo při žádosti o dětské přídavky.

Starke Jobs Vám dá práci, jaká Vám bude vyhovovat.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.