Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Mateřská škola, Praha 8, Šiškova 2
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky http://www.mssiskova.cz
Jméno kontaktní osoby Bc. Eva Vlastníková
Kontaktní e-mail skolka@mssiskova.cz
Kontaktní telefon 737 141 788
Ulice Šiškova
Sídlo Kobylisy, Praha 8, Praha, Česká republika, 18200
Kategorie Vzdělávání a školství
Kontaktní telefon 737 141 788
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Mateřská škola je zaměřena  především na celkový rozvoj osobnosti dítěte, na jeho sociální a psychický vývoj a na úspěšný přechod do základní školy. Velký důraz klademe na rozvoj jazykové stránky, rozvoj pohybových, hudebních, výtvarných a pracovních dovedností. Při všech činnostech vycházíme ze zážitkového učení, kdy děti získávají nové poznatky a vědomosti na základě vlastní zkušenosti, vlastního prožitku.

Školní vzdělávací program „Čím žijeme celý rok“ vychází z Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání.

Při naší práci respektujeme individuální potřeby dětí, pozornost věnujeme rozvoji osobnosti dítěte, jeho nadání, tvořivosti, samostatnosti, zdravému sebevědomí a bezpečnosti. Uvědomujeme si nezastupitelnost rodiny ve výchově a snažíme se ji vhodně doplňovat i velmi dobrou spoluprací s rodiči.

Školka se nachází na rozhraní Kobylis a Ďáblic v klidné sídlištní lokalitě. Vlastní areál se skládá  ze čtyř vzájemně propojených pavilonů, v každém z nich se nachází dvě třídy.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.