Aktuální umístění: Nejnovější pracovní místa > Informace o společnosti
Informace o společnosti
  EDUCA KIDS
Zobrazit všechny pracovní pozice
Jméno kontaktní osoby Klára Valchářová
Kontaktní e-mail valcharova.educakids@gmail.com
Kontaktní telefon
Sídlo Česká republika
Kategorie Administrativa
Kontaktní telefon
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Profil společnosti

Mezinárodně působící společnost EDUCA PRINT s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oblasti tvorby, tisku a distribuce doplňkových výukových pomůcek. Našimi klienty jsou mateřské a základní školy, speciální školy, centra volného času, pedagogové, rodiče a samozřejmě děti. Naše publikace představují inspirativní výchovně metodický materiál a slouží jako výborná pomůcka ke vzdělávání. Jsme přesvědčeni, že naše práce je správná investice do lidského kapitálu, což je hranicí úspěchu nejen naší společnosti, ale hlavně našich dětí a jejich budoucnosti.

Filozofie a hodnoty společnosti

Filozofie společnosti je založena na základních vzdělávacích, motivačních, morálních a etických principech, tradičních hodnotách, ale hlavně na spokojenosti konečného uživatele a na korektních obchodních vztazích se školami a školskými institucemi jako partnery. Naším přáním je přinést do rodin nejen knižní tituly, ale především hodnoty, které pomohou dětem stát se lepšími, vnímavějšími a vzdělanějšími. Od svého vzniku vytvořila společnost EDUCA KIDS mnoho hodnotných publikací, kterými významnou mírou přispívá k rozvoji osobnosti dítěte, jeho intelektu, empatie, logického myšlení či verbální komunikace.

Podnikatelský prostor

Dynamicky se rozvíjející společnost EDUCA PRINT s.r.o. v úzké spolupráci se společností EDUCA KIDS s.r.o. působí ve školském segmentu na slovenském trhu jako řídící centrála řídících společností v České republice, Polsku, Maďarsku, Chorvatsku, Rumunsku a Bulharsku. Společnost je vybudovaná na moderních principech organizace a koordinaci prodejních týmů prostřednictvím pravidelného školení manažerů. Dlouholeté budování vztahů se školami a školskými institucemi nám dávají příležitost oslovit množství škol, rodin a dětí.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.