Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Pohostinec Karlín
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky https://karlin.pohostinec.cz/index.php/o-nas
Jméno kontaktní osoby Eliška Hrubá
Kontaktní e-mail eliska.hruba@pohostinec.cz
Kontaktní telefon
Ulice Pobřežní 42
Sídlo Praha 8 - Karlín, Praha 8, Praha, Česká republika, 186 00
Kategorie Služby
Kontaktní telefon
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Za otevřením restaurace stojí společnost Premier Wines & Spirits Group, která reagovala na poptávku Karlínských i přespolních hostů a otevřela tak restauraci s moderní českou kuchyní.

 

Důraz je kladen na kvalitní suroviny především z lokálních zdrojů a jejich zpracování. V menu ale najdete i steaky ze stařeného masa s cetrifikací USDA, které jsou právě jedním z moderních twistů celého konceptu. Garantem, spolutvůrcem a supervizorem menu Pohostince Karlín je známý šéfkuchař Jan Punčochář z restaurace Grand Cru.

 

Pohostinec Karlín nabízí tradiční plzeňské pivo a polotmavého Blatenského Kohouta z jihočeské Blatné. Milovníci vín tu mají možnost ochutnat krásná vína od vinařů z Česka, Slovenska, ale i vyhlášených vinařství ze zbytku Evropy, jejich výhradním dodavatelem, stejně jako v případě lihovin, destilátů, nealko nápojů a nápojů z vlastní produkce je společnosti Premier Wines & Spirits.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.