Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Fosa o. p. s.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky www.fosaops.org
Jméno kontaktní osoby Michal Mašek
Kontaktní e-mail masek@fosaops.org
Kontaktní telefon 775 350 117
Ulice Filipova 2013/3
Sídlo Chodov, Praha 4, Praha, Česká republika, 14800
Kategorie Zdravotnictví a sociální péče
Kontaktní telefon 775 350 117
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Společnost Fosa vznikla v roce 2010 se záměrem zajistit udržitelnost a stabilitu veřejně prospěšných služeb poskytovaných původně občanskými sdruženími FORMIKA, o. s., a Podpora samostatnosti Osa, a to vzájemným obohacením vypěstovanou kulturou, respektovanými hodnotami, získanými zkušenostmi a dobrou praxí. Obě předchozí sdružení působila v oblasti sociálních služeb pro lidi se zdravotním (zejména s mentálním) postižením od roku 2003.

Poslání a činnost

Posláním společnosti Fosa je usilovat o začlenění lidí se znevýhodněním zejména v důsledku zdravotního postižení do společnosti, o dosažení maximální možné míry jejich soběstačnosti a o to, aby kvalita jejich života odpovídala kvalitě života lidí bez tohoto znevýhodnění.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.