Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Portus Praha, z.ú.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky https://www.portus.cz/
Jméno kontaktní osoby Tereza Mokrošová
Kontaktní e-mail info@portus.cz
Kontaktní telefon 776895246
Ulice Uruguayská 178/5
Sídlo Praha 2, Praha 2, Praha, Česká republika, 120 00
Kategorie Zdravotnictví a sociální péče
Kontaktní telefon 776895246
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Portus Praha, z. ú.

„Loď v přístavu je v bezpečí, ale proto se lodě nestaví“

- William Shedd -

Portus Praha je přístavem pro lidi s mentálním postižením, aby mohli důstojně bydlet, pracovat, rozvíjet se a svobodně žít spolu s ostatními život člověka.

Chceme napomáhat tomu, aby lidé s postižením nebyli vyčleňováni z naší společnosti, nýbrž mohli žít v běžném prostředí uprostřed ostatních lidí. Prostřednictvím sociálních služeb (chráněná bydlení a sociálně terapeutické dílny) poskytujeme lidem s postižením potřebnou podporu k získávání, rozvoji a využívání jejich schopností a dovedností v běžném prostředí, aby jejich život byl co nejvíce podobný životu jejich vrstevníků.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.