Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  D-Eco Friendly Company s.r.o.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky www.cistirna-odevu-daja.cz
Jméno kontaktní osoby Janatová
Kontaktní e-mail info@cistirna-odevu-daja.cz
Kontaktní telefon 602221081
Ulice Radlická
Sídlo Praha 5, Česká republika, 15000
Kategorie Služby
Kontaktní telefon 602221081
Kontaktní fax
Velikost firmy
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Čistírna oděvů Daja působí ve službách od roku 1992 na území Prahy 1, 5, 6 a v Hradci Králové. Za tuto dobu získala ocenění pro svoje stabilně prvotřídní služby a udržuje si nadále proti konkurenci vysoký standard. Jako jedna z prvních byla několikrát oceněna značkou kvality Czech Made.

Hlavní ocenění však přišlo opakovaně od spokojených zákazníků ve vyhlášené soutěži o nejlepší čistírnu oděvů v Praze rádia KISS a nově Městského úřadu Prahy 1. Uznání za dobrou péči a kvalitní práci v oboru se vrací doporučením oděvních a modelingových firem, kteří rádi využívají našich služeb (Marks & Spencer, Taiza, Versace, BOSS, H. Fejková, Blažek, atd.) a doporučují nás svým zákazníkům. Spolupracujeme i s časopisy, se kterými konzultujeme rozdílnost čištění dnes i praktik domácího ošetřování oděvů našich babiček.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.