Aktuální umístění: Vyhledávání podle oboru > Práce Seznam podle kategorie >Informace o společnosti
Informace o společnosti
  Aquarex WATERPROFIT s.r.o.
Zobrazit všechny pracovní pozice
Webové stránky www.aquarex.cz
Jméno kontaktní osoby Pavla Houšťová
Kontaktní e-mail pavla.houstova@aquarex.cz
Kontaktní telefon 603849949
Ulice Průmyslová 1153
Sídlo Uherské Hradiště, Uherské Hradiště, Zlínský, Česká republika, 686 01
Kategorie Administrativa
Kontaktní telefon 603849949
Kontaktní fax
Velikost firmy Aquarex WATERPROFIT
Počet zaměstnanců
Popis společnosti

Navrhujeme úpravny vody pro průmysl.

Vyrábíme, provádíme montáž a servis technologických zařízení na úpravu vody. Klientům připravujeme vhodná řešení při úpravě vody do požadované kvality, umíme optimalizovat její spotřebu a zajistit recyklaci vody tam, kde je to vhodné a ekonomicky výhodné. Vodu dokážeme změkčit, zbavit nežádoucích látek včetně bakterií a virů, upravujeme pH i konduktivitu vody. Vyrábíme reverzní osmózy, ultrafiltrace nebo celé technologie pro všechna průmyslová odvětví.

Jsme česká rodinná firma z Uherského Hradiště, ale klienty máme po celé České republice. Pracujeme výhradně s kvalitními komponenty a naší ambicí je patřit k uznávaným specialistům v oblasti úpravy vody.

Prodáváme 10000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. Dovážíme vína z Francie, nejen z Bordeaux, Chile, Itálie, Argentiny, Austrálie, portské. Dárková balení schovají karafu, otvírák, skleničky, stojan i regál.